danlenfifrdenoessv
topbillede

Nyttige links

Aalbæk Bådelaug

Aalbæk Bådelaug opstod helt tilbage i 1977. Her kan de bådinteresserede høre foredrag om bådture i bådelaugets fine klubhus, sejle kapsejlads om sommeren og dyrke deres maritime hobby ved Aalbæks hyggelige havn.

Hjemmeside

Aalbæk Bugt Antenneforening

Aalbæk Bugt Antenneforening leverer via deres bredbåndsanlæg danske og udenlandske TV-kanaler, bredbånd og IP-telefoni af høj kvalitet til Aalbæk og dets nærområde.

Hjemmeside

Aalbæk Børnehave

Aalbæk Børnehave er en del af dagstilbudsdistrikt Nord. Her passes og trives førskolebørnene i den fine daginstitution tæt ved både skov og strand. Aalbæk Børnehave har i øjeblikket plads til 39 børn.

Hjemmeside

Aalbæk Cykelklub

Aalbæk Cykelklub er en aktiv forening for de cykelinteresserede. Her kan dyrkes både racercykling og mountainbikecykling i de smukke naturområder omkring Aalbæk. I vintersæsonen har foreningen også Spinning på programmet.

Hjemmeside

Aalbæk Havn

Aalbæk Havn anløbes både dag og nat – og har i øjeblikket plads til 130 lystbåde og 25 fiskefartøjer. På den stemningsfulde havn blander turister sig med de lokale fiskere – og tilsammen udgør de en spændende og livlig anløbsplads i særdeles naturskønne omgivelser.

Hjemmeside

Aalbæk Sjøw

Aalbæk Sjøw er navnet på den lokale forårsrevy. Her hudflettes de lokale personer og begivenheder helt ind til benet af lokale revytalenter. Revyen er en tilbagevendende og markant del af Aalbæks spændende og aktive kulturliv.

Hjemmeside

Aalbæk Skole

Aalbæk Skole er Aalbæks og dets nærområdes lokale skole. Her har mere end 160 skoleelever deres daglige gang. Aalbæk Skole har en lang og stolt tradition for læring og har tilknyttet en SFO til brug for skolens yngste elever.

Hjemmeside

Aalbæk Vandværk

Aalbæk Vandværk forsyner ca. 900 husstande med frisk drikkevand af højeste kvalitet. Aalbæk Vandværk ejes af et andelsselskab, som man som aftager af vand automatisk er medlem af.

Hjemmeside

Aalbæk Walk and Run

Ålbæk Walk and Run er en motionsklub for løbere, gående og stavgængere. Foreningen har gjort det til en fast tradition at deltage i en række konkurrencer, bl.a. Råbjerg Mile Marathon, Göteborg Halvmarathon. Ålbæk Walk and Run er en klub, hvor der er plads til alle, både begyndere og de let øvede.

Hjemmeside

Aalbæk/Råbjerg Rideklub

Aalbæk/Råbjerg Rideklub er en aktiv rideklub, der er ideelt beliggende mellem skov, hede og strand. I Aalbæk/Råbjerg Rideklub kan man dagligt hygge sig med sine heste, deltage i ridestævner og tage på spændende ridedagsture.

Hjemmeside

FDF Aalbæk

FDF Aalbæk er en lokal spejderklub, der fremmer spændende friluftsliv og hyggeligt samvær. FDF Aalbæk er beliggende i særdeles flotte og naturskønne omgivelser tæt ved strand og skov. Ved det fine Relief-hus afholdes hvert år det traditionsrige forårsloppemarked.

Hjemmeside

Raabjerg Sogn

Raabjerg Sogn er navnet på det lokale sogn. I sognet findes to folkekirker: Den idylliske Raabjerg Kirke, der er helt tilbage fra 1300-tallet og den mere moderne – men meget smukke – Aalbæk Kirke fra 1897.

Hjemmeside

Farm Fun

Farm Fun er navnet på en af Nordjyllands bedste legepladser. Her er plads til både børn og voksne. Hos Farm Fun kan man klappe og kæle for mange af dyrene, boltre sig i kæmpe hølader, store labyrinter, bløde hoppepuder, susende svævebaner og mange andre sjove legeredskaber.

Når solen skinner, kan en tur på Farm Funs børnevenlige strand anbefales. På Farm Fun findes der en udendørs "halmcafé", hvor der sælges kaffe/the, is, slik, sodavand, grillmad, souvenirs og meget mere...

Hjemmeside

Ørnereservatet

På ørnereservatet lidt udenfor Aalbæk kan man besøge de store ørne og opleve de fascinerende fugle på nærmest hold. Ørnereservatet drives af Frank Wenzel, der igennem mere end 35 år har studerede rovfuglenes spændende liv.

Ørnereservatet arrangerer hver dag i sæsonen både opvisninger, rundvisninger og foredrag på heden mellem Aalbæk og Tversted.

Hjemmeside

Raabjerg Mile

Raabjerg Mile er navnet på Danmarks største vandreklit.

Milen indeholder 3,5 millioner m³ sand, dækker et areal på ca. 1 km² og har en højde omkring 20 m, hvilket bringer milens højeste punkt 40 m over havoverfladen.

Siden år 1900 har den rykket sig 1500 m mod øst, og i dag bevæger den sig med gennemsnitligt 15 m året, hvilket vil betyde, at den om 100–200 år vil have dækket hovedvejen til Skagen.

Træer og andet, som bliver dækket af milen, dukker op på den anden side efter omkring 40 år, når milen har passeret.

Hjemmeside

Reklamer

 • Exp1
 • Lbb1
 • Nordel
 • Tilbud  Hytter Jule By Lbk 3
 • Dc2
 • Sycenter10
 • Aagaard2
 • NordjyskeBank
 • Aalbk Gl. Kro
 • Logo Med Slogan
 • Corner1
 • Sparf720
 • 419 Aalbk Til Facebook
 • Hbbyggeri
 • Faktafiberb
 • Tenax Logo CMYK
 • Logo75fl
 • Logo Pers Spisted
  danlenfifrdenoessv